Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Dagspress

Ny vd för Promedia

Publicerad: 30 september 2010, 16:38

Lena Larsson från Värmlands Folkblad blir ny VD för lokaltidningsbolaget Promedia.
Hon får därmed ansvaret för att leda 14 lokaltidningar i Mellansverige framåt och uppåt.
– Vi är väldigt glada över att det blir just lena larsson som kommer att ta över rodret, säger Tomas Brunegård koncernchef  hos Promedias ägare Stampen-gruppen.


Lena Larsson, nu VD på Värmlands Folkblad blir ny VD för lokaltidningsbolaget Promedia.
Hon får därmed ansvaret för att leda 14 lokaltidningar i Mellansverige framåt och uppåt.
– Vi är väldigt glada över att det blir just Lena Larsson som kommer att ta över rodret, säger Tomas Brunegård koncernchef  hos Promedias ägare Stampen-gruppen.

Lena Larsson är civilekonom i grunden och har tidigare arbetat inom både industrin och handeln och hon har även varit universitetsdirektör i Karlstad.

Hon utnämndes till ”Årets Chef” av tidningen Chef 2010 och sitter bland annat i styrelserna för TU och Medieföretagen. och sitter bland annat i styrelserna för TU och Medieföretagen.¬

Lena Larsson tillträder den nya tjänsten våren 2011.

– Promedia är en organisation med många starka lokala varumärken där var och en har en har en betydande position på respektive marknad. Lena kommer att leda verksamheten med sikte på tillväxt och utveckling, säger Tomas Brunegård

Ove Gustafsson

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.