Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Dagspress

Nya chefredaktörer i Sundsvall

Publicerad: 14 augusti 2013, 09:45

Anders Ingvarsson blir ny chefredaktör och ansvarig utgivare för Sundsvalls Tidning och Patricia Svensson över som chefredaktör på Dagbladet.


Ämnen i artikeln:

Sundsvalls TidningDagbladet

Mittmedias två Sundsvallstidningar, Sundsvalls Tidning och Dagbladet får nya chefredaktörer.

Anders Ingvarsson blir ny chefredaktör och ansvarig utgivare för Sundsvalls Tidning och efterträder Mats Åmvall som går i pension. Samtidigt tar Dagbladets nyhetschef Patricia Svensson över som chefredaktör på Dagbladet.

Anders Ingvarsson är 38 år och började arbeta som journalist på Ljusnan i Bollnäs. Han har sedan jobbat på bland annat Sundsvalls Tidning, Se och Hör och Länstidningen i Södertälje. Åren 1999-2009 var Anders Ingvarsson åter anställd vid Hälsingetidningar, de sista åren som nyhetschef på Ljusdals-Posten. Innan Ingvarsson kom till MittMedia och Dagbladet jobbade han som chefredaktör på NSD i Luleå.

Patricia Svensson är 33 år och är en mångårig medarbetare på Dagbladet.

– Patricia har under det gångna året varit en viktig spelare i Dagbladets förändringsarbete, hon är ett känt ansikte för Dagbladets publik och blir en utmärkt efterträdare på chefredaktörsstolen, säger MittMedias redaktionella chef, AnnaKarin Lith.

Krister Berntsson

Ämnen i artikeln:

Sundsvalls TidningDagbladet

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.