måndag30 januari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Dagspress

Nytt mobilrekord för Expressen

Publicerad: 30 december 2013, 09:31

Under julveckan nådde tidningens mobilsajt ett nytt all time high med 1 766 727 unika besökare – det är över 125 000 fler unika än när det tidigare rekordet sattes i höstas.


KB

Krister Berntsson


– Vi fortsätter att få en allt större publik, och de senaste veckorna har Expressens avslöjanden om främlingsfientlighet på hatsajter och den uppmärksammade intervjun med Zlatan satt oss i fokus, säger chefredaktör Thomas Mattsson om mobilrekordet och trafikökningen på 283 procent mot förra året.

Expressens nyheter har fått stor spridning och förra veckan – då tidigare rekord krossades – var den stora intervju med Zlatan Ibrahimovic och efterspelet kring kommentarerna om damlandslaget en sådan. Den och en rad andra artiklar delades flitigt i sociala medier, bland de allra mest delade fanns också en en artikel om energidryck från 2006.

– De här rekorden visar att trafiken till mobilsajten ökar, men inte bara tekniska mätningar utan också Sifos publikundersökningar bekräftar samma trend - nämligen att allt fler läsare väljer Expressen, säger Thomas Mattsson.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev