Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Dagspress

Otto Sjöbergs nya jobb

Publicerad: 22 januari 2009, 13:07

Drygt en månad efter att Otto Sjöberg lämnat Expressen är det nu klart med ett nytt uppdrag inom Bonnier. Enligt uppgifter till Resume.se kommer Sjöberg att bli chef för ett nytt bolag som ska ägas gemensamt mellan Expressen och TV4.


Ämnen i artikeln:

ExpressenTV4Otto Sjöberg

Otto Sjöberg. Foto: Sören Andersson.

Det nya bolagets uppgift blir att ta fram innehåll för mobiler. Att uppdraget går till Otto Sjöberg är inte oväntat. Han har tidigare jobbat på TV4, som ansvarig för kanalens nätsatsningar.

Idag kommer Otto Sjöberg att tackas av på Expressen. Han lämnade tidningen formellt den 20:e december. Sedan dess har Per-Anders Broberg varit tf chefredaktör för kvällstidningen.

TV4:s kommunikationsdirektör Gunnar Gidefeldt:
– Vi får näst intill dagligen frågor kring olika uppgifter och rykten om diverse affärer där TV4-Gruppen är inblandat. Vi ser inget skäl att kommentera den typen av uppgifter den här gången heller.

Konkurrenten Aftonbladet organiserade nyligen om sin verksamhet. Då startades ett nytt affärsområde för mobila tjänster. Där är Niklas Silow chef.

Bonniers vd Jonas Bonnier vill inte heller kommentera uppgifterna.

Resume.se har sökt Otto Sjöberg för en kommentar.

Tobias Rydergren

Ämnen i artikeln:

ExpressenTV4Otto Sjöberg

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.