Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Dagspress

PM Nilsson om programledardebuten

Publicerad: 29 juli 2013, 10:06

PM Nilsson är under denna vecka tillsammans med Ulrika Nilsson värd för TV4:s Nyhetsmorgon. – Redakionen på Nyhetsmorgon är fantastiskt duktig, säger han till Resumé.


Ämnen i artikeln:

NyhetsmorgonPM NilssonTV4 NewsTV4

Grundaren av debattsajten Newsmill, tar över värdrollen för TV4:s program  Nyhetsmorgon under denna vecka.
– Det kändes bra. Redaktionen på Nyhetsmorgon är otroligt duktig och bäddar för programledare. Allt är otroligt välförberett, säger PM Nilsson till Resumé.

Det är inte första gången han syns i tv-rutan. Han har tidigare varit kommentator i TV4 News och TV4 Nyheterna. Det var även delvis på grund av sin prestation under dessa program som han blev tillfrågad att leda Nyhetsmorgon i sommar.

– Jag fick ett tips och det var att fokusera på en sak i taget i programmet istället dör att tänka på programmet som helhet. Sen kastades jag ut på djupt vatten men det kändes jättekul, säger han.

PM Nilsson rekryterades nyligen till den nyinrättade tjänsten som politisk redaktör på Dagens Industri, men han har ännu inte anställt någon debattredaktör.
– Jag börjar tjänsten efter den 18 augusti och det ser jag verkligen fram emot. Dagens Industri är en otrolig plattform för näringliv och politik. Men jag tänker att jag tar tag i det när jag börjar min tjänst, säger han.

Alexandra Barganowski

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.