Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Dagspress

SAS fimpar papperet

Publicerad: 16 februari 2015, 08:04

Papperstidningarna försvinner.

Papperstidningarna försvinner från gaten hos SAS. Istället ska de satsa på sin digitala tjänst där resenärerna kan läsa tidningarna i appen Newsstand.


Ämnen i artikeln:

SAS

Resenärer som sitter och läser tidning ombord på planet kommer att bli en ovanligare syn framöver. Detta sedan SAS bestämt sig för att ta bort alla papperstidningar som normalt sett delas ut i gaten.

– Vi väljer att satsa mer resurser för att utveckla digitala lösningar som ger en mer individanpassad upplevelse, oavsett om det är Financial Times, lokaltidningen eller ditt favoritmagasin du föredrar att läsa ombord. Vårt digitala fokus är huvudanledningen till att vi slutar med papperstidningar i gaterna, kommenterar Eivind Roald, kommersiell chef på SAS.  

Bolaget bygger samtidigt ut sin tjänst Newsstand där kunderna kan ladda hem digitala utgåvor av olika tidningar. Men i loungerna kommer du fortfarande kunna höra pappret prassla, för där kommer de att finnas kvar.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

SAS

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.