Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Dagspress

Tomas Brunegård ny styrelseordförande i Stampen

Publicerad: 15 maj 2013, 13:06

Foto: Pressbild

Vid årsstämman i Stampen AB den 14 maj utsågs Tomas Brunegård till ny styrelseordförande i bolagets styrelse.


Ämnen i artikeln:

Stampen ABStampen

– Jag känner stor tillfredsställelse med att vi kan ta tillvara Tomas Brunegårds kompetens och långa erfarenhet som styrelseordförande i Stampen. Tomas är en visionär och en stark kraft i det arbete som nu ligger framför oss i en tid som präglas av snabb förändring, säger Stampens huvudägare Peter Hjörne.

Tomas Brunegård övertar ordförandeposten i Stampen AB efter att i sjutton år lett en av Sveriges största mediekoncerner, Stampen Media Group. Vid årsskiftet lämnade han över VD-skapet till Pelle Mattisson.

Tomas Brunegård efterträder Lennart Hörling, som varit styrelsens ordförande sedan 2010. Lennart Hörling fyller 70 år i år och har tidigare aviserat att han önskar lämna ordförandeposten. Han behåller dock sin plats i styrelsen där han valdes in 2009.

– Det är med stor glädje som jag tar över ordförandeskapet. Stampen har en fantastisk position och jag ser fram emot att få samarbeta med Pelle Mattisson om Stampens framtid, säger Tomas Brunegård.

Tomas Brunegård är också föreslagen att överta posten som ordförande i organisationen World Association of Newspapers vid den 65:e World Newspaper Congress i juni.

Krister Berntsson

Ämnen i artikeln:

Stampen ABStampen

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.