Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Dagspress

UNT tar nytt grepp om stadslivet

Publicerad: 28 mars 2008, 09:59

UNT lanserar den 4 april en kombinerad stads- och nöjesbilaga. Den kommer att delas ut med tidningen på fredagar men även finnas gratis i tidningsställ på stan.


Den 4 april laserar UNT den nya veckotidningen City. Läsaren kommer att få en tidning som tar ett brett grepp om Uppsala med bland annat intervjuer av lokala profiler. Men det kommer även att finnas en nöjesguide som heter just Guiden med bland annat restaurant- och barrecensioner.

Jens Pettersson, redaktör för City, hoppas att läsaren ska få en känsla av en tidning som fångar vardagslivet i staden och som har koll på vad folk snackar om.

– Det viktigaste är att vi ska vara superlokala. Allt ska vara egenproducerat. Till exempel ska plockgrejerna på modesidorna innehålla produkter som kommer från butiker i Uppsala, säger han till Resume.se.

UNT-skribenterna Daniel Legue och Elin Sandow kommer i krönikor att ge sin syn på livet i Uppsala. Dessutom kommer man att göra en extra satsning på mode och livsstil där Stina Nilsson kommer att guida läsarna genom trenderna.

Bilagan kommer att delas ut med UNT på fredagar men även finnas gratis i tidningsställ på stan. Lanseringen av City innebär även att bilagan Fredag läggs ner. Den kommer dock att fortsätta på nätet.

Tobias Wahlberg

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.