Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Dagspress

Vild paparazzijakt på Madeleine och Jonas

Publicerad: 17 maj 2010, 13:28

Paparazzifotograferna bedriver en vild jakt på prinsessan Madeleine och Jonas Bergström.
Den senaste tiden har det handlat om punktmarkering dygnet runt.
– Madeleine och Jonas är hårt ansatta. Rätt bild av dem nu tillsammans är hot stuff, säger en källa till Resume.se.


Ämnen i artikeln:

Prinsessan MadeleineJonas Bergström

Paparazzifotografer jagar Madeleie och Jonas dygnet runt. (OBS! Fotografen på bilden har inget med den nämnda jakten att göra). Foto: Colourbox

Enligt Resume.se:s uppgifter häckar Aftonbladets och Expressens paparazzifotografer samt hungriga frilanskolleger (bland annat en som jagar runt på motorcykel) vid strategiska platser som bostaden Hovstallet, Kungliga slottet, Drottningholms slott och advokatfirman Vinge (Jonas arbetsplats).

– Flera bilar med fotografer har synts utanför Hovstallet bland annat, och fotograferna följer även efter Madeleine och Jonas hela tiden, säger Resume.se:s källa.

Madeleine och Jonas har inte fångats på bild tillsammans på länge, och det är det som fotograferna nu jobbar dag och natt för att bli först med.

En dramatisk bild på Madeleine och Jonas tillsammans där krisen syns utåt – exempelvis ett gräl – kan vara värd runt 50 000 kronor. Och för de stora mediehusen är det viktigt inte bara nyhetsmässigt att vara först – vidareförsäljning av nya heta bilder på paret tillsammans kan inbringa en bra slant.

Den riktigt intensiva paparazzibevakningen har pågått sedan drottning Silvia meddelade att det inte blir något bröllop för Madeleine och Jonas i år.

Madeleine och Jonas är odentligt pressade av den massiva jakten, och hovet signalerade i dag att man vill att pressen ska backa och lämna dem i fred.

När Resume.se når Aftonbladets paparazzifotograf nummer ett, Per-Olof Sännås, och ställer några frågor lägger han plötsligt på luren.

Paparazzikollegan på Expressen, Suvad Mrkonjic, säger att han är ”mitt i ett jobb” när Resume.se får tag på honom.

– Du kan väl ringa lite senare, säger Mrkonjic, som senast i går kväll tog en bild på Madeleine efter norska Se & Hörs otrohetsavslöjande.

Enligt vad Resume.se erfar köpte Expressen delar av norska Se & Hörs material, och ”Getingen” hade också fler sidor om otrohetsstoryn än ärkerivalen Aftonbladet i dag.

Den vilda jakten på bilder och nya avslöjanden lär fortsätta ett tag till.

Aftonbladet förnekar att Per-Olof Sännås är inkopplad på jakten.

– Sännås är inte ute på uppdrag och bevakar inte Madeleine eller Jonas för oss, säger Susanne Nylén, nyhetschef för Aftonbladets hovbevakning.

Vem är det då som är ute för er räkning?

– Det enda jag tänker kommentera är att Sännås inte är ute och bevakar Jonas och Madeleine.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.