Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Design

Åkestam Holst startar designbyrå

Publicerad: 9 februari 2011, 09:00

Åkestam Holst startar en ny designbyrå; Bold. Oskar Lübeck blir cd och Carl-Fredrik af Sandeberg vd, båda hämtas från varumärkesbyrån Differ.


Ämnen i artikeln:

Åkestam HolstBold

I mars 2010 startade Peacock en ny designbyrå.

Nyligen införlivade Storåkers McCann designbyrån Jensen Pamp.

Nu startar även Åkestam Holst en ny byrå, inriktade på design.

Byrån får namnet Bold, och ska vara en strategisk designbyrå med varumärkesutveckling. Byrån kommer att drivas av Oskar Lübeck som cd och  Carl-Fredrik af Sandeberg som vd, båda hämtas från varumärkesbyrån Differ.

– Det känns fantastiskt roligt att tillsammans med Åkestam Holst bygga en ny designbyrå där vi kan dra nytta av varandras respektive styrkor och erfarenheter. Vår ambition med Bold kräver både strategisk höjd och en förmåga att genom design skapa affärsdrivande paketeringar oavsett kanal. Tillsammans har vi ett erbjudande som kommer att kunna göra skillnad för både befintliga och nya kunder, säger Carl-Fredrik af Sandeberg i ett pressmeddelande.

Jesper Holst
, partner och ad på Åkestam Holst:

– Med Bold både förstärker och förtydligar vi vårt erbjudande. Design är affärskritiskt och konsekvent visuell gestaltning blir allt viktigare i en multimedievärld. Oskar och Carl-Fredrik har både den rätta kompetensen och personligheten för att passa hos oss, säger han i en kommentar.

Tero Marjamäki

Ämnen i artikeln:

Åkestam HolstBold

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.