Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Design

Antrop rekryterar ny vd med bakgrund inom UX

Publicerad: 17 juni 2013, 08:13

Katarina Walter

Katarina Walter som tidigare jobbat som operativchef på Ziggy/InUse och senare haft en ledarroll på H&M, tar över vd-posten på designbyrån Antrop.


Erik Hammarström lämnar vd-posten men fortsätter att jobba på företaget och kommer att ha större fokus på kunder och projekt.

"Att involvera mig mer aktivt i våra projekt är en längtan som blivit allt starkare de senaste åren och något jag ser fram emot att få ägna mig åt," säger han i ett pressmeddelande.

Han ersätts av Katarina Walter som kommer närmast från Online & Marketing på H&M där hon haft ledarrollen. Innan det var hon operativchef på Ziggy/InUse där hon bland annat jobbade med UX, så kallad  User Experience Design. Hon har en utbildning inom kognitivvetenskap och har under de senaste fem åren arbetat brett med fokus på strategi och ledarskap i roller som konsultchef och operativchef.

Antrop är sedan 2001 en strategisk designbyrå. Resultatet under 2012 landade på1,7 miljoner, en klar förbättring sedan 2011 där den var på -37.000 kronor. Antalet anställda har minskat från 24 under 2011 till 20 under 2012.

Alexandra Barganowski

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.