Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Design

Bingo gör nytt vin med ”designmiss”

Publicerad: 26 maj 2015, 14:36

Bingo Rimérs nya vinbox.

Bingo Rimér gör comeback i vinhyllan med ett nytt boxvin. Att pipen hamnade i höjd med hans könsorgan kallar han för en designmiss.


Ämnen i artikeln:

Bingo Rimér

I fjol lanserade Bingo Rimér ett nytt vin med namnet "Sexy by Sweden" som stoppades av Systembolaget. Orsaken var att namnet och förpackningen anspelade på sex.

Nu gör han ett nytt försök med rosévinet "Bingo by Sweden" på låda. Han själv pryder förpackningens båda sidor, och pipen där vinet ska flöda ur har olyckligtvis hamnat i höjd med fotografens genitalier.
– Jag anlitade designbyrån Gustaf Boman Network och de hade aldrig gjort en box förut. De tänkte inte på det där med streckkoden eller pipen, säger han.

Det låter lite för bra för att vara sant.
– Ja, eller hur. Men det var så.

Den här gången hoppas han ha bättre lycka hos Systembolaget, och att boxen ska sälja som smör i solsken.

Hur ska du marknadsföra det?
– Jag har inte riktigt kommit så långt än. Tanken är att jag till helgen ska samla ihop en fokusgrupp – ett gäng sköna bloggtjejer och löst folk –som ska testa och betygsätta. Sen ska jag lägga upp en strategi.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Bingo Rimér

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.