Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Design

Bold värvar Anna Klingspor

Publicerad: 29 maj 2012, 09:25

Anna Klingspor (mitten) med de övriga rekryteringarna Ulrika Wistrand, produktionsledare, och Nick Greening, Senior Designer.

Seniora varumärkesexperten Anna Klingspor är en av tre nya förstärkningar hos designbyrån Bold. Hon kommer senast från varumärkesbyrån Differ där hon var senior partner och har tidigare varit marknadschef på Vin & Sprit. Hon sitter även i styrelsen för utbildningsföretaget Lernia AB och är ordförande för Friskis & Svettis. Bold beskriver rekryteringen som strategisk och på byrån får Anna Klingspor titeln Senior Brand Director.


Ämnen i artikeln:

Bold

De övriga rekryteringarna är Nick Greening som Senior Designer och Ulrika Wistrand som produktionsledare. Nick Greening har en bakgrund i Australien och är grafisk designer specialiserad på varumärkesindentiteter.  Ulrika Wistrand är civilekonom och kommer senast från McCann Stockholm.

– I takt med att vi växer behöver vi stärka den kreativa kompetensen, så det känns bra att få in en så duktig och erfaren designer som Nick i teamet. Nya kunder innebär dessutom mer produktion och då är det skönt att ha ytterligare en stabil produktionsledare som Ulrika. Sedan är det är superkul att vår kompis Anna Klingspor nu är en del av Bold, säger Oskar Lübeck, cd på Bold  i ett pressmeddelande.

Designbyrån Bold grundades 2011 av Oskar Lübeck och Carl-Fredrik af Sandeberg tillsammans med Åkestam Holst. Bold arbetar med kunder som ATG, Aftonbladet, Posten, Coor, Peak Performance, Tiger, Mateus, MTG, Unibail-rodamco, Zanussi, Shirt Factory, TRR och Inwido.

Fredrik Hazén

Ämnen i artikeln:

Bold

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.