Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Design

Bror Rudi plockar in toppnamn i styrelsen

Publicerad: 27 november 2013, 09:58

Magnus Wålsten, Kerstin Brunnberg, Petter Westlund, Lisa Lindgren och Kalle Bohr

Designbyrån Bror Rudi tar in in Magnus Wålsten, medgrundare av Great Works, Petter Westlund, medgrundare av B-Reel, och Kerstin Brunnberg, f.d. vd för Sveriges Radio i styrelsen.


Ämnen i artikeln:

Kerstin BrunnbergBror RudiMagnus Wålsten

Bror Rudis ägarduo Lisa Lindgren och Kalle Bohr gjorde en önskelista med tre noga utvalda profiler som frågan gick ut till om styrelseuppdrag. Alla tackade ja direkt.

– Bror Rudi har haft en god tillväxt senaste åren och siktet att bli en av landets mest intressanta designbyråer har varit ett mål som vi till stor del uppnått. För att ta nästa steg i utvecklingen och bli en av de främsta designbyråerna som är med och leder utvecklingen kände vi att det behövdes backning från en riktigt duktig styrelse, säger Lisa Lindgren, cd på Bror Rudi i ett pressmeddelande.

Styrelseordförande blir Kerstin Brunnberg med många års erfarenhet av styrelsearbete. Hon är för närvarande även styrelseordförande för Statens Kulturråd.

– Vårt team tillsammans med den här styrelsen ger oss alla möjligheter att nå vårt mål att bli en av Sveriges och därmed en av världens främsta strategiska designbyråer, säger vd:n Kalle Bohr, vd i en kommentar.

Bror Rudi har tio fast anställda medarbetare. Under förra året omsatte företaget över 7 mkr och prognosen för nästa år pekar på en kraftig ökning. Bror Rudi arbetar med kunder som Semper Gluten, Historiska Museet, Arla och restauranger som EAT, Lux med flera och har det senaste året vunnit både Svenska Designpriset, Månadens Design i Resumé och varit nominerade i Eurobest samt International Restaurant & Bar Design Awards.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.