Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Design

Då chefredaktör – Nu kläddesigner

Publicerad: 10 augusti 2015, 08:59

VA:s tidigare chefredaktör Ulf Skarin ska designa t-shirt

Efter Veckans Affärer – nu blir Ulf Skarin kläddesigner. Tillsammans med Marie Paulsson, tidigare Creative Director på Björn Borg, ska han tillverka en business t-shirt för män och kvinnor i näringslivet.


Ämnen i artikeln:

Veckans AffärerUlf Skarin

Ulf Skarin slutade som chefredaktör på Veckans Affärer den 31 juli. Hans nya uppdrag är som redaktionell konsult för bland annat VA och Bonnier Business Media, där han ska bygga upp företagens content marketing-del.

Förutom medieuppdragen växer en annan syssla fram – nämligen design av kläder. T-shirten som ska tillverkas har koppling till vad Ulf Skarin gör idag.

– Man pratar mycket om det nya näringslivet, där det finns en mer informell men ändå uppklädd stil som börjar växa fram. Skjorta är ibland för uppklätt och det är svårt att hitta den typ av t-shirt som fungerar. Vi ska tillverka en t-shirt som har en detalj som gör den mer särpräglad. Den kommer vara unisex, säger Ulf Skarin till Resumé.

Ulf Skarin ska utveckla designen i samarbete med Björn Borg före detta kreativa chef Marie Paulsson. De letar nu finansiering.

– Vi är verkligen i ett första skede och hoppas kunna hitta investerare. Det är det som är fördelen med nya näringslivet – det är enkelt att starta idag, säger Ulf Skarin.

Ulf Skarin har arbetat på Veckans Affärer sedan millenniumskiftet på flera ledande positioner, de senaste tre åren som chefredaktör. Veckans Affärer kommer till hösten att rekrytera en ny chefredaktör. Mikael Nestius, ansvarig utgivare, innehar rollen fram till dess.

Julia Lundin

Redaktör Resumé Insikt

julia.lundin@resume.se

Ämnen i artikeln:

Veckans AffärerUlf Skarin

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.