Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Design

Designduo till Garbergs_project

Publicerad: 2 oktober 2012, 13:41

Åsa Berg.

Den nystartade designbyrån Garbergs_project rekryterar projektledaren Åsa Berg och designern Peter Hermann som närmast kommer från Liedgren Design.


Ämnen i artikeln:

Garbergs_project

Garbergs_project startades på initiativ av reklambyrån Garbergs i ett  led att utveckla byråns designerbjudande mot nya och befintliga kunder.

Värvningen av Åsa Berg, som var med och startade och drev Liedgren  Design och Peter Hermann som arbetade där som designer, är tänkt att  stärka byråns erbjudande inom retail och identitetsutveckling.

– Vi är väldigt stolta över att kunna locka hit Åsa och Peter. En mycket lyckad värvning och med dem ombord som partners kan vi nu ta nästa steg och utvidga och förstärka vårt designerbjudande, säger Jonas Magnusson, vd på _project.

Garbergs_project arbetar med uppdrag för bland andra Fortum, Södra Cell,  Whyred och Hemköp. Den ägs och drivs av Karin Ahlgren, Jonas Magnusson,  Åsa Berg och Peter Hermann tillsammans med reklambyrån Garbergs.

Linus Fremin

Ämnen i artikeln:

Garbergs_project

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.