Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Design

"Det kan vara Seth Rogen"

Publicerad: 26 maj 2011, 19:30

Sheila Johansson, sistaårsstudent på Beckmans Designhögskola, har som examensprojekt valt att skapa en fiktiv karaktär som hon nu ska försöka hitta i verkligheten. Nu kan hon ha hittat honom – i en känd amerikansk skådespelare. – Det kan vara Seth Rogen, säger Sheila Johansson till Resume.se.


Sheila Johanssons fiktiva man och Seth Rogen. Bilden är ett montage.

Resume.se har tidigare rapporterat om Sheila Johansson, sistaårselev på Beckmans Designhögskola, som försöker hitta en fiktiv person i verkligheten.

Har du hittat honom än?
– Nej inte riktigt än, men det kan vara Seth Rogen. Jag har försökt komma i kontakt med honom på alla sätt och vis. Faxat och ringt hans agent, men de vill inte prata med mig, säger Sheila Johansson till Resume.se.

Och fortsätter:

– Han är väldigt lik och det skulle vara väldigt roligt att se om han är lika rent personlighetsmässigt med min fiktiva person. Han är ju trots allt rolig och skådespelare.

Har du fått många tips på personer som inte alls är lika?
– Ja, en hel del. Jag har fått många bilder på människor som jag inte tycker liknar min fiktiva person men det har också varit intressant att se hur olika vi ser på personer.

Vad har du dragit för slutsatser kring projektet?
– Det har varit ett väldigt roligt projekt att göra på det sättet att jag har lyckats kommunicera ut det på så många plan. I grunden handlar det väldigt mycket om mig, jag ska leta rätt på den här människan, men jag har ändå lyckats engagera väldigt mycket människor.

Sheila Johansson kommer att ställa ut med sitt projekt på Beckmans slututställning, som börjar idag och pågår fram till på söndag.

Malin Carlehäll

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.