Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Design

Doberman hämtar från Ocean och B-Reel

Publicerad: 20 mars 2014, 07:46

Mayako Fagerfjäll, Bjarne Melin.

Foto: Doberman.

Ocean Obsevations vd Mayako Fagerfjäll går över till designbyrån Doberman och blir byråchef och strateg på New York-kontoret. B-Reel:s ad Bjarne Melin blir en del av Dobermans designteam i Stockholm.


Ämnen i artikeln:

B-ReelLisa Lindström

– Vi fortsätter växa, men är väldigt kräsna med hur vi gör det. Mayako  kommer med oumbärlig kunskap inom digital affärsutveckling och Bjarne  har en minst sagt tung designerfarenhet, säger Lisa Lindström, vd på  Doberman i en kommentar.

Designbyrån har idag 60 medarbetare, varav 7 personer i New York.

Lisa  Lindström menar att Mayako Fagerfjäll och Bjarne Melin delar bolagets  syn på innovation och design samt vet hur man har kul på jobbet.

– Det  gör det här till två personer som vi är lite extra stolta över att ha  ombord på Doberman, säger Lisa Lindström i en kommentar.

Doberman  siktar också på att växa ytterligare i såväl Stockholm som New York och  letar nu bland annat efter en projektledare och en designer.

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

B-ReelLisa Lindström

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.