Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Design

Här är möbelmässans nya design

Publicerad: 25 januari 2012, 05:37

Så här vill Silver illustrera möbelmässan.

Möbelmässan, Stockholm Furniture & Light Fair, har fått en ny design. Designbyrån Silver ligger bakom konceptet.


Ämnen i artikeln:

Silver

– Det här kommer att ge varumärket ännu större kraft, samtidigt som vi tydliggör kopplingen mellan Stockholm Furniture Fair, Northern Light Fair och Stockholm Design Week, säger projektledaren Cecilia Nyberg om mässans nya identitet.

Stockholm Furniture & Light Fair, ett av Stockholmsmässans flaggskepp, är världens största mässa för skandinavisk möbel- och belysningsdesign.

Både mässan och designveckan har både växt i antal besökare och dagar som den pågår, och därför valde man att ta fram en ny design. Byrån som fick uppdraget var Silver. Tanken bakom designen är att betona att eventet består av tre delar: möbelmässa, belysningsmässa och designvecka.

– Vi tror att den nya designen kommer göra det enklare för besökarna att förstå vad som är vad. Nu visar vi även grafiskt att det här är tre pusselbitar som tillsammans skapar en helhet, säger Cecilia Nyberg.

Stockholm Design Week pågår mellan 6-12 februari och Stockholm Furniture & Light Fair pågår mellan den 7-11 februari.

Tero Marjamäki

Ämnen i artikeln:

Silver

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.