Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Design

Hon blir Creunas nya designchef

Publicerad: 24 juni 2014, 07:26

Linda Arvidsson

Foto: Niklas J Wegdell

Creuna förstärker designavdelningen med Linda Arvidsson som blir ny designchef.


Linda Arvidsson har drygt 13 års erfarenhet av digital kommunikation och har bland annat jobbat på Ottoboni, Supernative och Cloud Nine. Hon började sin karriär i USA på Stockholm Interactives Los Angeles-kontor.

Med bakgrund som art director och kreativ strateg ligger hennes styrka i digitala koncept och strategier som sträcker sig från kampanjer till komplexa webbplatser, mobila lösningar och social media.

Linda Arvidsson har även arbetat aktivt med jämställdhetsfrågan på digitala byråer. Hon agerar mentor till juniora kvinnliga digitala kreatörer och har en bakgrund som styrelseledamot i She Creatives.

– Har man jobbat länge inom digitalt har man koll på Creuna. Egentligen var det nog bara en tidsfråga innan jag hittade hit. Här finns flera av mina mest talangfulla gamla kollegor, i gott sällskap med en massa andra smarta och kreativa människor. Här finns en fantastisk kundportfölj och den komplexiteten och bredden av uppdrag Creuna huserar hittar man ingen annanstans. Lägg till kultur, värderingar och utrymme för ambition så har du en riktigt bra arbetsplats, säger Linda Arvidsson i ett pressmeddelande.

Linda Arvidsson ansvarar för Creunas art directors och designers på Stockholmskontoret.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.