Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Design

Hoppar av från Acnes designbyrå

Publicerad: 23 november 2009, 11:57

Daniel Carlsten, som var en av grundadarna till Acnes designbyrå Art Department, lämnar nu företaget. Istället ska han driva egen verksamhet.


Ämnen i artikeln:

Acne

Daniel Carlsten.

– Jag ska jobba ganska brett. Några projekt är hemliga och sedan ska jag jobba med ett par böcker där jag själv skriver.

Daniel Carlsten fick kycklingstipendiet 2006 tillsammans med Jonas Jansson. De två startade sedan en egen verksamhet, men fick så mycket uppdrag från Acne att de istället blev anställda. När sedan Acne sedan bröt loss en designbyrå ur Acne Creative var Daniel Carlsten en av de som startade Art Department som blev designbyråns namn. Men sedan några dagar tillbaka är det den egna verksamheten som gäller. Och dörren är inte stängd för att ta uppdrag från Acne.

– Det kan jag absolut göra. Vid sidan av de större projekten ska jag frilansa som grafisk formgivare och då jobbar jag gärna med Acne och så klart med andra byråer.

Tobias Rydergren

Ämnen i artikeln:

Acne

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.