Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Design

House of Dagmar designar nyårsbubbel - för välgörenhet

Publicerad: 29 december 2015, 09:22

House of Dagmar i designsamarbete med God Dryck.

Foto: Press

Lagom till att det nya året ska skålas in så släpper modehuset House of Dagmar och God Dryck ett designsamarbete för ett alkoholfritt nyårsbubbel. Alla intäkter går till välgörenhet.


Ämnen i artikeln:

Design

House of Dagmar är kända för sin sofistikerade lyxiga design. Nu gör de gemensam sak med God El:s systerföretag God Dryck och lanserar en alkoholfri variant av Goda Bubblor No 1, som släpptes som mousserande vin i våras. House of Dagmar står för förpackningsdesignen.

– Det är väldigt inspirerande och ger dubbel glädje att det numera finns en alkoholfri dryck som är både god, ekologisk och dessutom hjälper andra, säger Kristina Tjäder, Creative Director & grundare av House of Dagmar, i en kommentar.

Alla intäkter går nämligen till God Drycks välgörenhetspartner Hand in Hand, som arbetar för entreprenörskap för kvinnor i Indien.

– För oss var det en drömpartner att göra ett samarbete med. House of Dagmar är grundat av tre systrar och det var också deras idé att stötta kvinnligt entreprenörskap genom samarbetet, berättar Peter Roland, vd GodDryck.

Nyårsbubblet säljs i Cajsa Warg-butikerna vid St Eriksplan och Södermalm i Stockholm samt i House of Dagmars butik i Sturegallerian. Den går även att beställa online.

Julia Lundin

Redaktör Resumé Insikt

julia.lundin@resume.se

Ämnen i artikeln:

Design

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.