Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Design

Identity Works byter identitet

Publicerad: 29 november 2011, 09:42

Identity Works får ny identitet. På byråns sajt pågår just nu en nedräkning – förändringarna presenteras natten till torsdag.


Om ungefär ett och ett halvt dygn kommer byrån att presentera den nya identiteten.

–Vi tror på förändring och att den måste komma inifrån. Nu har vi kommit till en fas där vi är något mer än vad marknaden ser oss som. Vi vill påvisa de förändringar som skett i vårt erbjudande. Vår egen identitet ska återspegla det, säger Johan Forsberg, arbetande styrelseordförande, till Resume.se.

Anledning till att man nu väljer att förnya sig är att man breddat sitt erbjudande och blivit mer multidisciplinärt, menar Johan Forsberg.

– Vi har fått en ny roll när vi nu, förutom med design och innovation, även lagt till strategi och insikt, säger han.

Johan Forsberg förklarar att det man gör kan liknas vid att börja om med ett vitt papper. Den nya identiteten kommer att ta form under resterande delen av året.

– Det kommer att ske bit för bit. Lika mycket som det är ett sätt att tydligare visa vårt erbjudande för marknaden är det en uppmaning till oss själva att inte sluta försöka, tro och hoppas på förändring.

Christian Ström

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.