torsdag1 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Design

Identity Works hjälper Svensk Adressändring med tjänstedesign och ny visuell identitet

Publicerad: 25 september 2020, 08:24

Svensk Adressändring rullade nyligen ut en ny webbplats och ny visuell identitet. Arbetet har utförts tillsammans varumärkesbyrån Identity Works och lanseras nu i flera steg.

Ämnen i artikeln:

IdentitetIdentity WorksVarumärkeVarumärken

ART

Andreas Rågsjö Thorell

andreas.thorell@resume.se


Varje år tar över 600.000 människor hjälp av Svensk Adressändring. Målet i Identity Works arbete har varit att låta varumärkeslöftet genomsyra kundmötet för att se till att ännu fler brev kommer fram till rätt adress.

I Sverige flyttar vi i en allt högre utsträckning både permanent och tillfälligt. Det nya Adressändring är utformat utifrån Användarnas behov och, en för många, varierande livssituation. Den nya plattformen handlar om att förenkla, för olika målgrupperna med olika behov.

– Det är alltid extra spännande att jobba med ett folkkärt varumärke man själv vuxit upp med. Nu när vi tillsammans tog nästa steg med tjänsten var det viktigt att låta användarens helhetsupplevelse stå i centrum från start till mål. Kundresan var vår utgångspunkt för att förenkla paketeringen av produkterna, guida användaren genom flytten och introducera rätt erbjudande vid rätt tillfälle, säger Hanna Ander, service designer på Identity Works. 

Bild 1/2  

 

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev