Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Design

Kurppa Hosk hämtar från Great Works och Mobiento

Publicerad: 11 februari 2014, 08:47

Henrik Edlund blir Head of User Experience Design på design- och varumärkesbyrån Kurppa Hosk. Han kommer närmast från en motsvarande roll hos Great Works. Mobientos projektledare, Ellen Hörnberg, börjar också på byrån.


Ämnen i artikeln:

Kurppa HoskMobientoGreat WorksAnders Nyström

Resumé berättade nyligen att Kurppa Hosk plockar in McCann Sthlms förre vd, Anders Nyström, på vd-posten.

Design-  och varumärkesbyrån gör nu några ytterligare rekryteringar, där bland  annat Great Works Henrik Edlund går in som Head of User Experience.

–  Jag är väldigt glad över att bli del av det fantastiska teamet på Kurppa  Hosk. Vi fann varandra direkt i en gemensam syn på design, säger Henrik  Edlund i en kommentar.

Han har bland annat varit verksam inom digital  konceptutveckling under sin tid på Great Works och har arbetat med  kunder som ABSOLUT Vodka och Altor.

Han kommer dessförinnan från MRM Starsky, där han jobbade med bolag som SJ, SEB, Electrolux och Vattenfall.

–  Det är otroligt roligt att en stjärna som Henrik har valt att börja hos  oss. Han är precis den person vi behöver för att ytterligare skärpa  vårt fokus på design som leder till positiv förändring, säger Måns  Jacobsson Hosk i en kommentar.

Kurppa Hosk har även rekryterat Mobientos projektledare Ellen Hörnberg.

Hon har god erfarenhet av mobila användarupplevelser.

Karl-Johan Byttner

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.