måndag29 maj

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Design

Namnkunnig digital jury i Designpriset

Publicerad: 3 maj 2013, 09:37

De digitala jurydeltagarna.

Svenska Designpriset skapar i år en ny jury enbart för digitala bidrag.
–Sedan tävlingens start 2005 har antalet digitala bidrag ständigt ökat och vi känner nu att det är dags för nästa steg, en helt egen professionell jury för de digitala bidragen som numera står för 40 procent av alla inlämnade bidrag, säger juryns ordförande Dick Ander i ett pressmeddelande.

Ämnen i artikeln:

Svenska Designpriset

MH

Magnus Helander


Jurydeltagarna är följande:

Joakim Jardenberg, Rådgivare och affärsängel
Joakim  Jardenberg är en framtidskramare och debattör i allt som rör sig runt  gamla, nya, digitala och sociala medier. Han arbetar som rådgivare i  internetfrågor med bland annat VD och ledningsgrupp för fem stora  börsbolag på kundlistan. Han är också delägare i elva startups, håller  presentationer och modererar.

Malin Ströman, Produktägare SVT
Malin  är produktägare på SVT Interaktiv och styrelsemedlem i FutureGames  yrkeshögskola i 3Dgrafik och level design. Tidigare deltog hon som  design- och sedermera produktchef i uppstarten och framväxten av  Stardoll - världens största online fashion och dress up community för  unga tjejer. Malin gör saker roliga med slutanvändarens behov och  drivkrafter i fokus.

Andrea Rosengren, Designchef Spotify
Andrea  leder utvecklingen av digital design på Spotify i Stockholm. I hennes  team skapas form och interaktion för Spotifys alla appar i mobilen,  datorn, stereon, tv:n och på webben. Andrea har i ca 10 år jobbat med  att designa digitala användarupplevelser för företag som Nike, Skype,  Nokia, Sony Ericsson och KDDI i Japan.

Judith Wolst, Digital Strateg, ämnesansvarig på Berghs School of Communication, föreläsare och bloggare
Judith  driver bolaget Indeed där hon arbetar som strateg inom digital  marknadsföring, e-handel och sociala medier. Hon är bloggare och aktivt  anlitad föreläsare inom området. 2 dagar i veckan jobbar hon på Berghs  School of Communication där hon ansvarar för den digitala utbildningen  "Interactive Communication".

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev