Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Design

Onemotion gör DreamHack-studio åt TV6

Publicerad: 26 februari 2014, 08:21

DreamHack Studio

Onemotion har fått DreamHack som eventkund och bygger DreamHack TV6 Studio, Sverige första e-sportstudio


Ämnen i artikeln:

Onemotion

– Att få vara med och bygga Sveriges första studio för e-sport känns som kronan på verket i vår långa relation med den svenska spelindustrin. Det krävs ett stort tekniskt kunnande hos snickeriet och producenterna vid dessa produktioner och vi är otroligt glada för förtroendet, säger Niclas Wejrot, Client Team Manager, Onemotion.

Onemotion arbetar med integrerad marknadskommunikation och erbjuder strategisk och operativ kompetens inom reklam/design, eventmarknadsföring, butiksmarknadsföring och PR. Onemotion har även en fullskalig produktionsenhet som bygger allt ifrån avancerad butiksinredning och komplexa montrar till möbler och kampanjmaterial - och nu även TV-studios.

DreamHack är världens största digitala festival och har sedan starten utvecklat sin verksamhet, nu senast genom att teckna ett flerårigt avtal för att sända e-sport i MTG:s kanaler. Det första steget var att bygga en TV-studio för e-sport. Studion ligger i Stockholm och man kommer att sända e-sport dagligen, året runt.

Arbetsgrupp hos Onemotion:
Niclas Wejrot, projektledare
Rikard Mastberg, ansvarig producent
Magnus Lepik, konstruktionsansvarig

Krister Berntsson

Ämnen i artikeln:

Onemotion

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.