Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Design

Pripps Blå gör kollektion med Beyond Retro

Publicerad: 18 juni 2013, 06:39

Pripps Blå har tillsammans med Beyond Retro tagit fram en limiterad kollektion accessoarer för sommarens festivaler, picknickar och båtturer.


Ämnen i artikeln:

Pripps Blå

Kollektionen består än så länge av en sailor-hat, en klassisk tote-bag i bomulls-canvas och en blåvitrandig långärmad t-shirt. Produkterna är de första i en serie som inom kort utökas med fler fina plagg sprungna ur ett samarbete med både framtidskänsla och retrofeeling.

– I och med detta har vi kunnat ta det strategiska arbetet vidare tillsammans med Beyond Retro och kunnat ta fram riktigt fina plagg där produkterna och vårt hållbarhetstänk får stå i fokus, säger Nils Nordqvist, Brand Manager Pripps Blå. Att ha en så bra samarbetspartner som Beyond Retro där alla möjligheter finns och där kreativiteten är hög är ovärderligt i ett sånt här projekt. Och det är inte omöjligt att vi fortsätter med detta och till hösten utökar kollektionen med mössor eller fina bomullsscarves.

Från och med idag, måndag, finns produkterna i limiterad upplaga i Pripps Blås egen webbshop på www.pripps.se och kommer under sommaren att finnas till försäljning på utvalda event och festivaler.

Krister Berntsson

Ämnen i artikeln:

Pripps Blå

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.