Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Design

Profi Fastigheter har klätts i en ny skrud

Publicerad: 28 november 2018, 08:45

Profi Fastigheter satsar på ett nytt co-workingkoncept. Konceptet lanseras med en helt ny grafisk profil och kommunikationsplattform signerad Hummingbirds hybrid agency.


Ämnen i artikeln:

Hummingbirds

Konkurrensen mellan de olika aktörerna på co-workingspacemarknaden har det senaste året hårdnat rejält. Främst har marknaden drivits framåt av att en av världens största aktörer inom kategorin, Wework, flyttat in i Sverige.

En annan av de stora aktörerna på marknaden är Profi Fastigheter, som nu fått en ny grafisk profil och koncept signerad Hummingbirds Hybrid Agency. Den nya profilen kommer att synas i allt från reklam till dekor i lokalerna och lanseras i samarbete med det nya erbjudandet C/O.

– Med C/O breddar vi vårt kunderbjudande för att möta marknadens krav på effektiva kontor, inom loppet av några månader kommer vi ha rullat ut 6 nya C/O kontor. Konceptet bygger på differentierade lokaler med tyngdpunkt på gemensamhetsytor för möten, hög designnivå, stort hållbarhetsfokus och flexibla avtal till marknadens bästa pris. Att vi valt att arbeta med Hummingbirds beror på deras breda kommunikationserbjudande, säger Thomas Jonasson, marknadschef på Profi Fastigheter.

Tanken bakom den nya profilen är att blanda det lekfulla utan att tappa fokus på business.

– Det är extremt kul när man får ta ett projekt hela vägen! Här började vi med koncepttänk och landade i att sätta copylösningar för tallrikar, skålar och muggar, säger Emil Löfman, senior creative på Hummingbirds.

– Då det blivit extremt populärt med co-working lösningar är det väldigt konkurrensutsatt marknad. Det var därför viktigt att få det att kännas enkelt – helt enkelt hålla tröskeln så låg som möjligt, och där har det visuella uttrycket och designen fått spela en stor roll, säger Tobias Bergholm, art director på Hummingbirds.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Hummingbirds

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.