Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Design

Reinfeldts inhousejobb

Publicerad: 15 november 2011, 14:35

Logotypen för regeringens framtidskommission, som presenteras i morgon och ska ledas av statsminister Fredrik Reinfeldt, är ett inhousejobb.


Ämnen i artikeln:

Fredrik Reinfeldt

Det var i somras som regeringspartiernas ledare på DN debatt skrev att man under hösten vill tillsätta en framtidskommission för att diskutera framtida utmaningar. Arbetet ska ledas av statsminister Fredrik Reinfeldt (M) och inkludera representanter för regeringspartierna och fristående expertis. I morgon presenteras samtliga namn inom kommissionen, men redan nu kan du se logotypen här på Resume.se. Regeringen har ratat utomstående byråer och i stället tagit fram loggan själva.

– Vi har kompetens internt inom vår informationsavdelning och därför kände vi att vi kunde göra på det här sättet, säger Tracy Mitchell Björkman, projektledare och departementssekreterare till Resume.se.

Logotypen ska symbolisera fenomen som är viktiga för kommissionens arbete, som integration, jämställdhet och miljö. Tracy Mitchell Björkman säger att man blev nöjda med resultatet.

Emanuel Videla

Ämnen i artikeln:

Fredrik Reinfeldt

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.