Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Design

Sollentuna Centrum väljer Garbergs_project

Publicerad: 12 november 2012, 14:07

Den nystartade designbyrån Garbergs_project vinner uppdraget om Sollentuna Centrum. Det första resultatet av samarbetet beräknas bli synligt efter årsskiftet.


Ämnen i artikeln:

Garbergs_project

Nya Sollentuna Centrum stod färdigt i början av 2010 och är ett av  Sveriges första designorienterade köpcentrum. För drygt en månad sedan  gick man ut i pitch.

Nu står det klart att Garbergs nystartade koncept-  och designbyrå Garbergs_project vinner uppdraget.

– Det här är en oerhört rolig start för oss. Sollentuna Centrum är ett  ovanligt snyggt köpcentrum med riktigt höga ambitioner. Vi har precis  kommit igång och det känns mycket kul, säger Åsa Berg, projektledare på  Garbergs_project.

Samarbetet kommer att innefatta ett helt nytt kommunikationskoncept. Det  första resultatet beräknas bli synligt redan efter årsskiftet.

– Garbergs_project har visat en stor förståelse för vår affär och våra  utmaningar. Vi känner att både idéer och personkemi har stämt, säger  Katarina Holmström, marknadschef på Sollentuna Centrum.

Linus Fremin

Ämnen i artikeln:

Garbergs_project

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.