Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Design

Stockholms Universitet valde Blomquist och Gullers grupp

Publicerad: 16 maj 2008, 15:02

Stockholms Universitet har genomfört en omfattande upphandling av byråer. Blomquist blev reklambyrå, Gullers grupp pr-byrå och Ordförrådet, B Adolfsson Design och Edita Communication grafiska formgivare.


Foto: Stockholms universitet.

– Upphandlingarna kring foto, event, översättning och medieanalys är fortfarande inte klara, säger Jonas Åblad, presskontakt på Universitetet.

Alla uppdragen kommer att löpa över två år. Totalt är det sju områden som Stockholms Universitet upphandlat om. Tre är nu helt klara. Blomquist Annons byrå blev partner för kommunikationstjänster, Gullers grupp blev pr-byrå och Ordförrådet, B Adolfsson Design och Edita Communication ska ta hand om den grafiska formgivningen.

– Det här är första gången vi anlitar en byrå. Tidigare har vi gjort det själva inhouse. Det enda vi har tagit in utifrån tidigare är formgivning, säger Jonas Åblad.

Vad ska Blomquist göra för er?
– Det handlar om strategiska reklamtjänster och externa kommunikationsaktiviteter. Det är det vi har definierat. Men det finns ingen klar plan än, vi är fortfarande i uppstartsfasen av det här samarbetet, säger Jonas Åblad.

Stockholms Universitet kommer nu att börja jobba med kommunikationsplanen för 2009.
– De stora rekryteringssatsningarna görs oftast på våren men kanske blir det något mindre redan nu till höstterminen. Inget är dock klart ännu. Vi ska ha uppstartsmöte snart, säger Git Wallander, projektledare på Blomquist.

Stockholms Universitet

Byrå: Blomquist  Annons byrå
Arbetsgrupp: Git Wallander projektledare, Ylva Björnström copy, Ulrica Ingström ad, Veronika Ekeberg Grannas produktionsledare

Linda Fagerlind

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.