Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Design

Svenska Stutterheim Raincoats i samarbete med Jay Z

Publicerad: 25 september 2013, 16:02

Stutterheim i Jay-Z-tappning.

Det är nu officiellt att Stutterheim Raincoats gör ett exklusivt samarbete tillsammans med Jay Z för det amerikanska varuhuset Barneys.


Samarbetet är en del i Barneys limiterade holiday kollektion där designers som bla Balmain, Rick Owens och Lanvin har tagit fram specialdesignade produkter tillsammans med rapparen och stilikonen Jay-Z, i sann New York-anda.

– Jag har alltid uppskattat Jay Z´s unika kreativitet och samarbetet med honom har varit väldigt lyckatStutterheims grundare och designer, Alexander Stutterheim i ett pressmeddelande. Jag skickade några idéer och prototyper till honom som han gillade. I och med att Barneys gav oss frihet att utveckla rocken som vi ville blev slutresultatet mycket bra och helt i linje med Stutterheim som varumärke.

Kollektionen säljs exklusivt i Barneys flaggskeppsbutiker i New York, Beverly Hills, San Francisco, Boston och Chicago samt online på barneys.com

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.