Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Design

Valentin&Byhrs nya kund: Avicii

Publicerad: 13 februari 2013, 12:58

Loggan till Aviviis hotell.

Svenska stjärn-DJ:n Aviciis nya melodi är att ta över Miami Beach's Marlin Hotel under housefestivalen i mars. Bakom designkonceptet står bland annat Valentin&Byhr.


Ämnen i artikeln:

Valentin & ByhrAvicii

Under musikfestivalen Miami Winter Conference och Ultra Music Festival den 15-24 mars tar Avicii över ett helt hotell. Namnet på konceptet är The Avicii Hotel. Med hjälp av Valentin&Byhr, Royce, J.Design och At Night Management har en helthetsupplevelse skapats, med alltifrån specialdesignade tvålar till specialframtagna badrockar.

– Jag älskar själv housemusik vilket gör det extra roligt att jobba tillsammans med en så stor och aktuell artist som Avicii. Jag har arbetat nära ihop med Roy Ghazizadeh (Royce) och tagit fram ett designkoncept som ska kännas modernt, innovativt och som sticker ut i neonstaden Miami bland alla andra aktiviteter som kommer att pågå under musikfestivalen, säger Benjamin Lega, creative director för projektet i en kommentar.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Valentin & ByhrAvicii

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.