Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Innovation

Doberman ett av Sveriges mest innovativa företag

Publicerad: 6 juli 2017, 07:08

Dobermans vd Lisa Lindström

Som enda byrå placerade sig Doberman topp tio i rekryteringsföretaget Hammer & Hanborgs undersökning Kommunikatören när de frågat vilka företag som anses vara mest innovativa i Sverige.


Ämnen i artikeln:

Hammer & HanborgLisa Lindström

Nära 3000 personer har deltagit i den trettonde upplagan av Hammer & Hanborgs undersökning på temat "Framtidens professionella liv". Respondenterna fick här bland annat svara på frågan vilket företag de tyckte var det mest innovativa företaget just nu.

Doberman hamnade på åttonde plats med motiveringen "Arbetar mänskligt, kreativt och inspirerande", strax efter jättar som Google, Ikea och Spotify (som hamnade etta på listan),

– Det är så klart oerhört kul att bli uppmärksammade för just detta! För innovation händer inte i ett vakuum. Det sker ur ett långsiktigt, medvetet arbete och den nivå av innovation som vi levererar till våra kunder ställer också krav på oss själva i allt från kultur till kompetens och arbetssätt. Allt sitter ihop, säger Lisa Lindström, vd på Doberman i en kommentar.

Kommunikatören är den största undersökningen i sitt slag i Norden. Undersökningen syftar till att kartlägga hur arbetssituationen ser ut för personer i kommunikativa och digitala roller, både nu och i framtiden.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.