Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

10 000 likes på Loreens statusrad

Publicerad: 12 mars 2012, 13:55

Här är statusraden som i skrivande stund har över 10 000 likes och nära 1 000 kommentarer.

(Uppdaterad) Loreens statusuppdatering från Melodifestivalen i lördags har fått över 10 000 likes och runt 1 000 kommentarer. Det är dock inte svenskt rekord, lillprinsessan Estelle har fått fler, och även Zlatan – bland annat. – Men naturligtvis är det mycket, säger Jan Fredriksson på Facebooks pr-byrå Helm1, till Resume.se.


Ämnen i artikeln:

FacebookLoreen

Att Melodifestivalen, med 4,1 miljoner tittare i lördags, engarerar har vi förstått.

Schlagertrycket har även varit enormt i sociala medier. Det blir bland annat tydligt när man ser responsen på Loreens statusuppdateringar. Hennes inlägg från i lördags kväll efter tävlingen har fått 10 000 likes och 1 000 kommentarer.

”Vilken underbar seger, stort TACK alla som röstat!! /Team Loreen”, står det i statusuppdateringen som även har en bild på publikhavet.

– Det säger en del om hur populärt Melodifestivalen och Facebook är. Det är två flugor i en smäll som ger den effekten, säger Jan Fredriksson på Facebooks pr-byrå Helm1.

Loreen har många tusen likes och kommentarer på andra inlägg, men detta förefaller vara en toppnotering för henne.

Jan Fredriksson har ingen statistik över det svenska rekordet för likes och kommentarer på "Fejan" men håller med om att Loreen fått rejäl respons. Dock så hade bilden på Estelle i bilbarnstolen 30 000 likes och den första bilden på Estelles ansikte hade 20 000 likes. Zlatan har också tokmånga likes på sina uppdateringar. Dj:n Avicii hade nyligen 12 000 likes på en statusrad.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

FacebookLoreen

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.