Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

100 sajter och ny design för Mitt i

Publicerad: 17 november 2015, 09:31

Erik Norberg, vd på Mitt i.

Lokaltidningen Mitt i släpper ny plattform med lokal nyhetssektion kopplad till sociala medier. De har också anlitat spanske Javier Errea för en redesign av tidningen.


Ämnen i artikeln:

Erik NorbergMitt i

Den digitala plattformen innehåller så många som 100 nya webbplatser, alla knutna till Mitti.se där varje lokaltidning får en egen sektion. Sidorna ska ha en nära koppling till sociala medier för att tidningens cirka 80 redaktionsmedlemmar ska kunna jobba direkt mot webb och socialt.

Den nya designen har arbetats fram av Mattias Bergman, före detta redaktör och konceptutvecklare på Dagens Nyheter, tillsammans med den spanske tidningsdesignern Javier Errea. Errea gjorde 2011 om DN, som vunnit flera priser.

– Lanseringen är ett första steg i ett långsiktigt utvecklingsarbete i vår strävan att erbjuda ännu lokalare och relevantare innehåll för läsare och annonsörer oavsett kanal, säger Erik Norberg, vd på Mitt i, i en kommentar.

Julia Lundin

Redaktör Resumé Insikt

julia.lundin@resume.se

Ämnen i artikeln:

Erik NorbergMitt i

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.