Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

104-åring hjälper "yngre" resenärer boka tågbiljett på nätet

Publicerad: 5 december 2016, 14:09

I SJ:s film tar man hjälp av världens äldsta bloggare för att visa hur resebokningen fungerar i de digitala kanalerna


Ämnen i artikeln:

SJBloggare

Tidigare i år har SJ lanserat en ny webbplats och en ny app. De har båda blivit stora succéer och antalet användare har ökat efter lanseringarna. Det finns dock en liten grupp bland SJ Prio-medlemmarna som slutat köpa sina resor via digitala kanaler och i stället vänt sig till resebutik eller kundservice via telefon för att köpa sin resa.

Det handlar primärt om personer över 55 år och de får nu möjlighet att lära sig hur enkelt det är att köpa sin resa digitalt. I ett utskick till dessa kunder erbjuder SJ nu en lektion med Sveriges äldsta bloggare Dagny Carlsson, 104 år, som på sitt härliga sätt berättar om hur smidigt det är.

–  Det är väldigt enkelt att boka sin resa med SJ via digitala kanaler, och det vill vi berätta om på ett kul sätt för den här målgruppen. Vi månar om att dessa resenärer ska fortsätta tycka att det är enkelt både att boka sin resa och att själva resan är bekväm och trevlig, säger Maria Höglund, marknadschef på SJ i en kommentar.

Förutom lektionen som består av en länk till en film på Youtube får kunderna ett erbjudande om rabatterade resor.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

SJBloggare

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.