Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

15 tjänster bort på UNT

Publicerad: 23 oktober 2012, 15:53

Hanna Stjärne.

Foto: Johan Ljungström/SR.

Tidningens publisher Hanna Stjärne säger till P4 Uppland att det är främst tjänster med administrativa inslag som kommer att tas bort. Det främsta skälet som anges är att tidningen förlorar intäkter på riksannonser.


Ämnen i artikeln:

Upsala Nya TidningHanna Stjärne

– Platsannonseringen är mycket lägre nu. Många företag väntar med att  rekrytera, de rekryterar inte på samma sätt som de gjort tidigare. Det  finns en del tapp för oss i annonspaket som vi har tillsammans med  rikstidningarna. Däremot går det bra med all annonsering från Uppsala  och Uppland, säger Hanna Stjärne, publisher på UNT till  P4 Uppland.

Som så många andra redaktioner som har dragit ner på  personal, försöker  UNT kalla neddragningarna för satsningar på de digitala kanalerna. Men Hanna  Stjärne tror inte att tidningsläsarna kommer att märka av  personalneddragningen.

– Eftersom vi framför allt tittar på vakanser,  olika vikariat och administrativa tjänster så tror jag att man kommer  att märka det i mindre utsträckning, säger Hanna Stjärne till P4 Uppland.

Linus Fremin

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.