Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

3+Amazon=sant

Publicerad: 3 juli 2013, 10:01

Foto: Pressbild.

3 har som första mobiloperatör i Norden ingått ett partnerskapsavtal med e-handelsjätten Amazon. Upplägget innebär att 3-kunder får nya möjligheter att handla i mobilen samt får ta del av olika erbjudanden från Amazon.


Ämnen i artikeln:

MobilTreAmazon

I ett första skede förinstallerar 3 Amazons shopping-app i utvalda  smarta telefoner – redan denna vecka hamnar appen i Samsung Galaxy S4.

Samarbetet innebär också att Amazon utformar unika erbjudanden för 3-abonnenter:
–  Amazon är ett av Internets största och mest framgångsrika företag och  deras framgångar bygger på enkelhet, smidighet och trygghet, värden vi  verkligen omfamnar själva, säger Richard Feigin, chef för Internet &  Partner-tjänster på 3 Sverige.

Amazon inledde sin verksamhet som en  bokhandel, men har utvecklats till en riktig jätte inom såväl e- som  mobil-handel. Amazon är idag också ett mediehus med varumärken som  Kindle e-böcker samt egen tv-produktion i Amazon Studios.

3 utsågs till årets operatör på Telekomgalan i januari 2012. Operatörens nät har också vunnit tidningen Mobils årliga test av mobila bredbandsnät under de fem år som tävlingen har pågått.

3-gruppen  har drygt 30 miljoner kunder i 10 länder.

I Sverige och Danmark bygger  verksamheten på ett joint venture mellan Hong Kong-baserade  Hutchison-Whampoa Limited, som äger 60 procent, och Investor som äger  den resterande delen.

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

MobilTreAmazon

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.