Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

500 får gå från magainsjätte

Publicerad: 5 februari 2014, 06:48

Den amerikanska magasinsjätten Time Inc, som ger ut People, Fortune och klassiska Time, gör sig av med 500 medarbetare, enligt New York Post.


Ämnen i artikeln:

Michael StoråkersTV3AviciiMorgonsvepet

Time Inc genomgår ett stålbad inför en avknoppning från Time Warner, uppger New York Post. Time Inc:s vd Joe Ripp har meddelat att personalnedskärningar ska ske omgående.

Storm mot tidnings omröstning om kändisars urringningar
Detroit Free Press är i blåsväder sedan tidingen kört en omröstning om kändisars urringningar. Läsarna rasar och menar att tidningen har sjunkit till en ny journalistisk bottennivå, skriver Huffington Post.

DN:s kulturpris till Anna Odell

Anna Odell, som regisserade Guldbagevinnaren ”Återträffen” vinner DN:s kulturpris. Hittills har 140 000 människor sett den starka filmen.
– Jag är verkligen jätteglad och jätteöverraskad, säger Anna Odell till DN om den prestigefyllda utmärkelsen.

Avicii prisad av regeringen
DJ-stjärnan Avicii får Musikesxportpriset, som delas ut av regeringen. Han anses vara den bäste musikexportören av varumärket Sverige. 2012 genererade den den svenska musikexporten intäkter op 1,2 miljarder, en ökning med 116 miljoner kronor – 11 – procent, jämfört med året innan, skriver DI.

Bukowskis ryska konstexpert gripen
Bukowskis konstexpert Elena Basner har häktats i Ryssland, misstänkt för inlandning i en rysk bedrägerihärva för miljonbelopp.
– Det är inte ovanligt att experterna i Ryssland hamnar i den här typen av situationer, säger Bukowskis vd – tidigare reklamprofilen Michael Storåkers, till Dagens industri.

Oscars-sponsorer hoppar av
Två av Oscarsgalans största sponsorer – Hyundai and Coca-Cola – hoppar av samarbetet, enligt Adweek.
Huyndai pumpade in 12 miljonder dollar i fjol och Coca-Cola 8,5 miljoner dollar.

Viasats tabbe

I går i ”Studio Sotji” uppgav Viasat/TV3 att en av de misstänkta ”svarta änkorna ”, som uppgetts planera terrordåd i Sotji, var gripen.Men uppgifterna visar sig vara felaktiga. Enligt NBC News mördades den efterlysta Zaira Alieva för mer än två veckor sedan, skriver Expressen.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.