Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

500 festande journalister missade knivrån

Publicerad: 21 november 2008, 12:16

Tre kvinnliga journalister knivrånades utanför Journalistförbundets höstfest på Street i Stockholm i onsdags. Ingen av de 500 festande journalisterna har publicerat något om rånet.


Klockan åtta i onsdags var de tre väninnorna på väg till Journalistförbundets drop in-fest på Söderkrogen Street. Så här berättar en av dem på villkor att trion får vara anonyma:

– Vi kom gångvägen längs vattnet när en kille kom förbi oss på vänster sida. Han ställde sig framför oss med en kniv i midjehöjd och sade att han skulle ha våra mobiler och pengar.

– Han fick pengarna och en mobil. Vi polisanmälde rånet och en misstänkt greps redan samma kväll. Det var faktiskt ett suveränt bra polisarbete. Men visst, man blir lite skakad efteråt.

Men ingen av dem har publicerat något om händelsen, förutom en minimal notis i DN. Kanske för att personrån är en ganska vanlig företeelse i Stockholm.

Leif Holmkvist

Reporter

leif.holmkvist@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.