Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Adam Tensta blir pappakrönikör

Publicerad: 16 december 2015, 10:21

Adam Tensta ska bli pappa.

Foto: Pressbild.

Adam Taal, mer känd som Adam Tensta, väntar barn med Nöjesguidens chefredaktör Jenny Nordlander. Nu ska han skriva om sina upplevelser hos Vi Föräldrar.


Ämnen i artikeln:

Adam TenstaJenny Nordlander

I maj väntas artisten Adam Tensta bli pappa. Inför den stora händelsen kommer han att skriva krönikor i tidningen Vi Föräldrar. Den första texten publiceras i nästkommande nummer och handlar om det samhälle hans barn kommer att födas in i:
"Det finns många personer där ute som inte tycker att du är en riktig svensk. Dem ska du inte lyssna på, min bebis" skriver han.

– Det känns spännande att få dokumentera denna upplevelse. Dels för mig och Jenny, det blir något som vi kan gå tillbaka och läsa om i framtiden, men också för att berätta för andra föräldrar och blivande föräldrar hur vår vardag ser ut. Jag tror att man har mycket att lära av varandra, säger Adam Tensta i ett pressmeddelande.

Vi Föräldrar gläds över sitt namnkunniga nytillskott.
– Vi är vana att se Adam som en person som lyfter samhällsfrågor och skapar debatt. I Vi Föräldrar visar han delvis en annan sida, den nära och vardagliga, menar Vi Föräldrars chefredaktör Sara Tuncel.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Adam TenstaJenny Nordlander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.