Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Aftonbladet gör en Big Brother – med katter

Publicerad: 7 april 2017, 07:25

"The Kattashians" är namnet på den dygnet runt-sända dokusåpan.

Ämnen i artikeln:

AftonbladetNorrköpings TidningarStoryfirewebb-tv

FT

Fredrik Thambert


Ett försenat aprilskämt? Nej, Aftonbladets nya kattsåpa är på riktigt. I dag lanseras "The Kattashians", en flirt med den populära realityserien The Kardashians. Här kan vi följa fyra katters liv – dygnet runt i direktsänding.
– Vi tycker det är jättekul att få möjlighet att sända en svensk version av The Kattashians här på Aftonbladet. Den isländska versionen har gjort succé världen över och vi är övertygade om att Sverige är redo för egna Kattashians, säger Emma Fägerwall, exekutiv producent för The Kattashians, till Aftonbladet.

Projektet är en samarbete mellan Aftonbladet, Storyfire, Norrköpings tidningar media och Stockholms Katthem. Sändningen kommer att pågå i 100 dagar. Utöver att bjuda på underhållning vill de rikta strålkastarljuset på det faktum att vi har uppskattningsvis 100 000 hemlösa katter i Sverige. Var fjärde vecka kommer katterna i huset att bytas ut och då finns det möjlighet för tittarna att adoptera katterna.
– Vem vet, kanske hittar man sin nya familjemedlem hos oss. Vi har även många fler katter än de som deltar i The Katthasians som söker sitt nya hem, säger Ewa Edström på Stockholms Katthem till Aftonbladet.

Kolla in livesändningen här.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev