lördag28 januari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Aftonbladet i samarbete med Mittmedia och VK Media

Publicerad: 20 juni 2018, 08:16

Anna Joneby, privatmarknadschef Mittmedia

Foto: Pressbild

Aftonbladet erbjuder e-tidning till 325 000 prenumeranter när Mittmedias och VK Medias tidningsprenumeranter kan ladda hem och läsa Aftonbladets tidningar digitalt.

Ämnen i artikeln:

AftonbladetMittmedia

AH

Alex Hartelius


För att möta de utmaningar som tidningsmarknaden står inför, inleder nu Aftonbladet ett samarbete med tidningskoncernerna Mittmedia och VK Media. Tidningarnas prenumeranter kan nu ladda hem och läsa Aftonbladets tidningar digitalt. Totalt når erbjudandet ut till 325 000 prenumeranter.

– Vi har erbjudit Aftonbladet till våra kunder under en testperiod, vilket har varit uppskattat av våra läsare. Vi ser Aftonbladets e-tidning och bilagor som ett bra komplement till vår lokala journalistik och till vårt övriga digitala utbud, säger Anna Joneby, privatmarknadschef på Mittmedia, i en kommentar.

I erbjudandet ingår Aftonbladets huvudtidning och Sportbladet, samt bilagorna Femplus och Motorbladet.

– När vi gjort enkäter och frågat våra läsare vilka andra tidningar de är intresserade av stod Aftonbladet högst upp på läsarnas önskelista. Att vi nu kan erbjuda det tillför ännu mer värde till vår e-tidningsapp, säger Jessica Wennberg, chefredaktör på Västerbottens-Kuriren.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev