Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Aftonbladet i samtal med Ljungberg

Publicerad: 22 maj 2008, 16:34

EM-står för dörren.
Då gör Aftonbladet allt för att förbättra relationen med landslagskaptenen Fredrik Ljungberg, som vägrat prata med tidningen.


I vintras berättade Resume.se om Fredrik Ljungbergs bojkott mot Aftonbladet efter att krönikören Peter Wennman gått hårt åt West Hams svenske mittfältsstjärna.

Fredrik Ljungbergs agent Claes Elefalk på CAA Sports bekräftade att Fredrik Ljungberg inte längre ville ställa upp på intervjuer för Aftonbladet.

– Det beror på ett antal inslag i Aftonbladets bevakning där det handlar om konkreta osanningar, sa Elefalk då.

Nu närmar sig EM med stormsteg och i dag, torsdag, är Fredrik Ljungberg en av de spelare som deltar på presskonferensen när landslaget drar igång sin EM-uppladdning i Stenungsund.   

Resume.se kan avslöja att Aftonbladet arbetar febrilt med att tina upp de frostiga förbindelserna med den svenske landslagskaptenen.   

– Fredrik har alltid på ett proffsigt sätt gjort skillnad på sitt uppdrag som lagkapten i landslaget och sitt jobb i West Ham. Därför har det aldrig avrit ett problem i landslaget och vi räknar med att relationen med Ljungberg kommer att vara den allra bästa under EM, säger Aftonbladets informationschef Niklas Bodell till Resume.se och fortsätter:   

– Vi för också regelbundna samtal med Fredrik om hur relationen överlag kan bli ännu bättre.   

Hur ser då Aftonbladets relation ut med Zlatan Ibrahimovic, som bojkottat tidningen sedan 2003?    

– Med Zlatan är det annorlunda. Där vet vi inte hur statusen är på vår relation är förrän vi är på plats i Schweiz/Österrike, säger Niklas Bodell.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.