Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Aftonbladet köper onlinebutik av kändisfrisör

Publicerad: 9 april 2013, 12:56

Foto: Pressbild.

Aftonbladet köper theyouway.com, vilket är en onlinebutik som har skapats av kändisfrisören Steve Terry. Butiken ska utvecklas till en fullsortimentsbutik för skönhetsvård.


Ämnen i artikeln:

Aftonbladet

– Köpet av theyouway.com och samarbetet med Steve Terry är ett  startskott för oss i vårt arbete att ta mode- och skönhetssegmentet till  nästa digitala nivå, säger Anna Kult, featurechef på Aftonbladet i en  kommentar.

Theyouway.com är en onlinebutik för hår- och hudvård  som grundades av kändisfrisören och konceptutvecklaren Steve Terry och  hans fru Helene under förra hösten.

Butiken har idag ett 30-tal varumärken. Steve Terry är en av de mest prisbelönta hårfrisörerna i världen och klipper filmstjärnor som Noomi Rapace.

Han är också känd för trendkänsliga bilder i Vogue samt är aktuell i TV4:s Nyhetsmorgon:

–  Efter år av  redaktionellt samarbete med Aftonbladet kan jag inte tänka mig en mer  naturlig partner för att utveckla mitt varumärke, säger Steve Terry i en  kommentar.

Han ska fortsätta att arbeta ihop med  Aftonbladet för att utveckla onlinebutikens sortiment och koncept –  Steve Terry jobbar bland annat sedan tidigare med Sofies Mode och andra  Aftonbladet-magasin.

– Genom den här satsningen kan vi bredda vårt  erbjudande gentemot läsarna och utveckla vår digitala affär med ett  nytt intäktsben, säger Anna Kult, featurechef på Aftonbladet i en  kommentar.

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

Aftonbladet

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.