Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Aftonbladet lanserar ekonomisajt

Publicerad: 18 september 2012, 11:51

Aftonbladet vässar sin ekonomijournalistik och lanserar imorgon en ny sajt, Min Ekonomi, som ska handla om privatekonomi.


Ämnen i artikeln:

Aftonbladet

Aftonbladet Min Ekonomi ska stå på tre ben: dagliga nyheter, guider och service. Guiderna ska behandla både stora ekonomiska beslut och mer vardagliga val av till exempel telefoni. Servicedelen ska tillhandahålla läsarna svar på frågor om sin egen privata ekonomi.

– Min Ekonomi handlar uteslutande om den egna plånboken och fyller ett tomrum i den ekonomiska journalistiken. Här kommer allt inom privatekonomi att finnas samlat på ett ställe, säger Marica Finnsiö, redaktionschef i en kommentar.

Avdelningen får en fast placering både på webbsajten och mobilsajten och riktar sig i synnerhet till åldersgruppen 20–39 år.

Mikael Stengård, tidigare nyhets- och ekonomireporter, är redaktör. Anders Munck och Susanna Vidlund är reportrar och sajten har byggts av webbredaktör Malin Askner.

Linus Fremin

Ämnen i artikeln:

Aftonbladet

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.