Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Aftonbladet och Viasat i Premier League-samarbete

Publicerad: 2 april 2014, 07:41

Viasat och Sportbladet inleder ett online-samarbete om Premier League. Satsningen omfattar webb tv-program och nyhetsjournalistik under resten av säsongen.


Ämnen i artikeln:

ViasatSportbladetPremier LeagueErik WestbergHåkan Andreasson

I dag, onsdag, är det premiär för programserien ”You´ll never watch alone” på Viasatsport.se. Avsnitten är 20 minuter långa och publiceras från och med andra veckan varje torsdag eftermiddag under ligans avslutande omgångar.

Progranmmet utgör grunden i det nya samarbetet mellan Viasat och Sportbladet, med klipp, höjdpunkter från matcherna och artiklar och bilder från Sportbladet.

– Viasats rättigheter och tv-kompetens i kombination med vår ledande ställning inom digitala medier gör det här till ett extremt lovande samarbete för både publik och annonsörer, säger Håkan Andreasson, chef Sportbladet i ett pressmeddelande.

I programmen medverkar flera fotbollsexperter, bland andra Erik Niva och Kalle Karlsson från Sportbladet samt Pontus Kåmark och Magnus Pehrsson från Viasat.

Programledare är Robert Tennisberg.

Annonsförsäljningen sköts av MTG TV.

– Samarbetet är i linje med vår uppgift att alltid ge våra kunder den bästa och mest kompletta användarupplevelsen med det bästa innehållet, samtidigt som vi ger våra annonsörer ännu fler relevanta digitala ytor där de kan skapa en relation med den målgrupp de gillar mest, säger Erik Westberg, sportchef Viasat.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.