Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Aftonbladet sänder Elitserien i esport

Publicerad: 19 september 2018, 12:58

Aftonbladets sportsektion Sportbladet sänder Svenska Elitserien i esport live.


Ämnen i artikeln:

Aftonbladet

Efter ett kval där 337 lag anmälde sig kvalificerade sig 12 lag till elitserien i esport och gör nu upp om en miljon kronor i first person shooter-spelet Counter Strike: Global Offensive. Elitserien i esport drar i år igång första gången.  Den digitala reklambyrån Wilson Creative står bakom ligans grafiska design och tanken är den ska efterlikna Allsvenskan i fotboll och Svenska Hockeyligan.

– Det är helt underbart. Jag är en extrem tävlingsmänniska som alltid sätter jättehöga mål och det här är första gången på länge som något överträffade min målsättning. I stort sett är det här det största som hänt esporten de senaste åren, säger Tommy Ingemarsson, en av intiativtagarna till Elitserien i esport i ett pressmeddelande.

Matcherna i Elitserien sänds exklusivt på Sportbladet tisdagar, onsdagar och torsdagar från 20.00 till 22.00, med premiär 20 september.

De fyra topplacerade lagen i serien gör upp i finalspel på gamingcentret Inferno Online i Stockholm den 8 december.

Ämnen i artikeln:

Aftonbladet

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.